Sisteme complete de sunet, sisteme configurate cu sateliti, subwoofere si amplificare, sisteme complete de sonorizare pemtru orice tip de evenimente de la party corporate, nunta pana la spectacole in aer liber.

Sisteme complete de sunet

– sunet de la 1000 w pana la 40000 w rms (sisteme active si passive) – schela lumini : roboti , movinheaduri , lasere , efecte led teh , – masini de fum – masina de fum greu ( gheata carbonica) – pupitru dj – mixer digital formatie live – mircofoane pentru live si pentru instrumente – stative, standere, – buteci si schela scena – DJ cu experienta in domeniu,autorizat legal cu licenta – MC / prezentator

Show Expert - soluția completă pentru sistemul de sunet al evenimentelor din România

Organizarea unui concert în aer liber sau interior necesită un sistem de sunet de înaltă calitate și o echipă de specialiști în domeniul sunetului pentru a asigura o experiență de calitate pentru publicul dvs. De aceea, Show Expert este partenerul perfect pentru a face ca evenimentul dumneavoastră să sune clar și puternic.

Cu o experiență vastă în organizarea de concerte, evenimente corporate și evenimente private, Show Expert oferă servicii complete pentru sistemele de sunet, de la consultanță la proiectare și producție, până la instalare și reglare finală. Indiferent dacă este vorba despre un eveniment mic sau un concert mare în aer liber, echipa noastră de specialiști în sunet se asigură că sunetul este perfect pentru publicul dvs.

Cu o gamă largă de echipamente de sunet profesionale, Show Expert oferă soluții personalizate pentru evenimentul dumneavoastră, inclusiv amplificatoare, mixere, difuzoare, microfoane și multe altele. Echipa noastră de specialiști în sunet vă va ajuta să alegeți cele mai bune echipamente și configurarea optimă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

În plus, echipa noastră oferă servicii complete de instalare și de reglare finală, asigurându-se că sunetul este perfect în fiecare colț al evenimentului. Indiferent de locație, de la parcuri și piețe publice la hale și săli de concerte, Show Expert poate oferi o soluție de sunet personalizată pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui sistem complet de sunet pentru un concert în aer liber sau interior, Show Expert este partenerul potrivit pentru evenimentul dumneavoastră. Echipa noastră de specialiști în sunet vă va oferi soluții personalizate și servicii complete de la consultanță la instalare și reglare finală, garantând un sunet clar și puternic pentru publicul dvs. în orice locație din România.