Show Expert organizeaza evenimentul tau! Petreceri de firma/corporate, zile de oras, concerte speciale, evenimente in aer liber,balul bobocilor sau chiar nunti si botezuri.

1 AUTENTIC
2 HORA
3 ETNIC
4 RUSTIC
5 ROMANCUTZE
6 —
7 MILLENIUM
8 MOROSANU
9 DATINA
10 IONICA MOROSANU
11 GRUPUL ETNIC – 7 MEMBRI
12 MANDRELE
13 MARIUTE
14 SANZIENE
15 SOGORITE

EVENIMENTE SHOW EXPERT

Vezi Evenimente  >>>>

Trupele etno sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a crea o atmosferă autentică

Dacă sunteți în căutarea unei trupe etno pentru evenimentul dumneavoastră, Show Expert este alegerea perfectă pentru a vă satisface nevoile. Cu o vastă experiență în organizarea de evenimente, inclusiv concerte și spectacole de muzică etno, echipa noastră va asigura un eveniment memorabil pentru publicul dvs.

Trupele etno sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a crea o atmosferă autentică și inconfundabilă, îmbinând instrumente tradiționale și ritmuri din diverse zone geografice, pentru a crea o experiență muzicală unică. Cu o selecție vastă de trupe etno în portofoliul nostru, putem oferi o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a selecta trupa potrivită pentru evenimentul dumneavoastră, precum și pentru a planifica și organiza toate detaliile necesare pentru a asigura un eveniment reușit. De la selecția muzicii și a playlist-ului, până la scenografie, lumini și efecte speciale, Show Expert va asigura că evenimentul dumneavoastră cu trupa etno va fi perfect în fiecare aspect.

Indiferent dacă evenimentul este un concert mare în aer liber sau un spectacol mai intim într-o sală de evenimente, trupele noastre etno pot oferi o experiență muzicală remarcabilă pentru publicul dumneavoastră. În plus, cu serviciile noastre complete de producție și de echipamente audio-vizuale, putem asigura un sunet și o lumină de calitate pentru a îmbunătăți și mai mult experiența publicului.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei trupe etno pentru evenimentul dumneavoastră, Show Expert este partenerul perfect pentru a face acest lucru să se întâmple. Echipa noastră de specialiști în organizarea de evenimente va lucra cu dumneavoastră pentru a alege trupa potrivită și pentru a planifica și organiza toate detaliile necesare pentru a crea un eveniment memorabil pentru publicul dumneavoastră.

 

Avem exclusivitate cu artistii din Romania si ii putem aduce sa cante pentru tine. Suna acum si cere o oferta personalizata de pret.

Organizator Evenimente

Impresar-Manager: Radu Baron

Telefon: 0722 258 826