Show Expert organizeaza evenimentul tau! Petreceri de firma/corporate, zile de oras, concerte speciale, evenimente in aer liber,balul bobocilor sau chiar nunti si botezuri.

1 KRYPTON
2 BERE GRATIS
3 CARGO
4 COMPACT
5 DIRECTIA 5
6 FOISORUL DE FOC
7 HARA
8 HOLOGRAF
9 MARCEL PAVEL
10 MARFAR
11 MARIA RADU + trupa
12 PAULA SELING
13 PROCONSUL
14 PROVINCIALII
15 PUBLIKA
16 SAVOY
17 STEFAN BANICA
18 TALISMAN
19 VOLTAJ
20 ZENIT
21 ZERO (trupa emisiune Maruta)
22 NICOLA

Show Expert este specializată în organizarea de evenimente cu trupe Pop Rock

Show Expert este specializată în organizarea de evenimente cu trupe Pop Rock în toată România. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de neuitat pentru următorul dvs. eveniment, echipa de experți de la Show Expert este aici pentru a vă ajuta să transformați visele dvs. în realitate.

Serviciile oferite de Show Expert includ închirierea de echipamente de sunet, lumini și scenă pentru spectacole și concerte, precum și organizarea completă a evenimentului, inclusiv decorul și aranjamentele florale. Cu experiența lor vastă și pasiunea pentru muzică și evenimente, echipa de experți de la Show Expert vă poate ajuta să planificați evenimentul perfect, care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs.

Trupele Pop Rock cu care colaborează Show Expert sunt printre cele mai bune din România și oferă un spectacol incredibil pentru toți cei prezenți la eveniment. De la hit-uri clasice până la cele mai noi melodii, trupele Pop Rock cu care colaborează Show Expert sunt pregătite să ofere o experiență muzicală de neuitat pentru publicul dvs.

Echipa de experți de la Show Expert este dedicată oferirii unui serviciu personalizat și profesional, astfel încât să puteți fi siguri că evenimentul dvs. va fi organizat în mod perfect și va fi o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți. Dacă sunteți interesat de organizarea unui eveniment cu trupe Pop Rock de top, luați legătura cu echipa de experți de la Show Expert și începeți planificarea evenimentului perfect astăzi!

Avem exclusivitate cu artistii din Romania si ii putem aduce sa cante pentru tine. Suna acum si cere o oferta personalizata de pret.

Organizator Evenimente

Impresar-Manager: Radu Baron

Telefon: 0722 258 826