Te-ai gândit să îţi surprinzi invitaţii cu programe speciale, pe parcursul evenimentului tău, dar îţi lipsesc ideile sau nu cunoşti artişti? Noi vom găsi varianta potrivită indiferent de preferinţe sau buget: trupe de dans, animatori, magicieni, interpreţi de toate genurile, DJ, comedianţi, actori, cu noi vei găsi orice varianta de divertisment dorit. Ne vom ocupa şi de programul serii şi de planificarea momentelor, astfel voi să vă puteţi bucura doar de momentele frumoase!

Avem exclusivitate cu artisti din Romania si ii putem aduce sa cante pentru tine

Dance House

Asemănătoare cu muzica disco, ambele fiind muzică de dans și muzicăi electronică și minimalistă. Ritmul mecanic, repetitiv.

Folclor

Folclor muzical românesc cuprinde toate creațiile culturii spirituale populare românești din domeniul artei sunetelor.

Folk

Muzica folk este un curent ce descinde din folclorul american, avându-și rădăcinile în anii 1930.

Latino

Muzica latino este un nume generic pentru diferite stiluri muzicale din America Latină.

Pop Rock

Pop rock este un gen muzical mixt, ce împrumută caracteristici din muzicile pop și rock. Având în vedere că muzica pop însăși s-a născut ca un hibrid între muzică ușoară și rock, pop-rock se poate defini și ca un rock accesibil, comercial.

Hip Hop

Muzica hip hop este un gen evoluat din muzica pop. Este alcătuit din 2 componente: rapping și DJing; împreună cu breakdance și graffiti și Beatbox/Beatboxing alcătuiesc cele 4 elemente ale culturii hip hop.

Trupe Live

Formație, un grup, o orchestră sau ( o trupă) reprezintă un ansamblu de muzicieni, de obicei de muzică de consum (ușoară, jazz, rock, pop ș.a.) care interpretează după un aranjament muzical sau improvizează, folosind diferite instrumente muzicale și voci.

Muzica Usoara

Muzica ușoară reprezintă un gen muzical eterogen, adeseori definit prin raportare la alte genuri de muzică.

Manele

Muzica de manele, cu o istorie relativ scurtă (de ordinul a câteva decenii) a devenit cu timpul un gen muzical apreciat.

Dj evenimente

DJ, este o persoană care jpune muzică înregistrată pentru un public live.